Luotettavat kotipalvelut Kuopiossa

Ota yhteyttä

Sinun kanssasi tarjoaa monipuolista apua arjen toimiin Kuopion keskustan alueella sekä lähiympäristössä. Kotipalveluni kattavat niin kodin siivoukset, asiointi- ja ulkoiluavun kuin avustamisen esimerkiksi peseytymisessä tai harrastuksissa. Olipa tilanteesi mikä tahansa ja tarpeesi kotiavulle väliaikainen, satunnainen tai jatkuva, voin olla apunasi!

Tarjoamieni kotipalveluiden tavoitteena on mahdollistaa sujuva ja mielekäs jokapäiväinen arki ihan jokaiselle. Olen kiireettömästi läsnä jokaisella käyntikerralla ja pidän mielelläni seuraa kotitöiden lomassa.


Lue lisää ja ota yhteyttä kertoaksesi kuinka voisin olla avuksi juuri sinulle.

Kotiapua sinun ehdoillasi

Eikö aikasi tahdo riittää kodin puhtaanapitoon? Kaipaisitko apua ja seuraa päivittäiseen ulkoiluun? Vaikuttaako elämääsi rajoitukset, joiden vuoksi asiointiapu tai vaikkapa peseytymisessä avustaminen olisivat tarpeen? 

Kotipalveluideni avulla teet arjestasi vaivattomampaa monella tapaa. Kun jokaisella käynnillä apunasi on sama tuttu hoitaja, voit olla varma siitä, että kaikki toiveesi ja erityistarpeesi otetaan huolellisesti huomioon. 


Asiakkaan hyvinvointi ja tyytyväisyys tuottamiini palveluihin on kaiken työni ensisijainen tavoite. Olen luotettava ja välittävä apulaisesi ja hoitajasi, mikä ikinä avuntarpeesi onkaan. Sinun kanssasi on nimensä veroinen yritys. Tarjoan aitoa läsnäoloa ihmistä kunnioittaen – tilanteessa kuin tilanteessa.

Ota yhteyttä

Kattavat kotipalvelut

Tarjoan kotiapua muun muassa seuraaviin askareisiin:

  • ulkoilu ja virkistystoiminta

  • perussiivoukset ja ikkunanpesut

  • harrastukset

  • asiointiapu (esim. kauppa, apteekki, lääkäri)

  • ruuanlaitto

  • suihkussa käynti ja muu henkilökohtaisessa hygieniassa avustaminen

  • seurana oleminen.

Mikäli et löytänyt listasta juuri kaipaamasi palvelua, ole silti yhteydessä minuun. Mitä ikinä tarvitsetkin, pyrin löytämään toimivan ja toiveitasi vastaavan ratkaisun.

Lue lisää toimintatavoistani

Palveluiden hinnat

Hinta: 35 €/h (+ alv)